22/01/2022, Ανάρτηση της κορυφαίας δημοσιογράφου στον τομέα υγείας, κα Ντελιδάκη Εύα

Ευχαριστώ την Εύα Ντελιδάκη για την ανάρτησή της.

Ιδιαίτερα τιμητικό καθώς προέρχεται από την κορυφαία δημοσιογράφο στον τομέα της υγείας επί δεκαετίες.

 

 

Το κυριότερο. Σεβασμός στον ασθενή και τις αποφάσεις του.Έτσι κατακτιέται η εμπιστοσύνη . Μετά όλα γίνονται!
Είμαι πολύ υπερήφανη για τον γιατρό μου ,γιατρό της οικογένειάς μου και πολλών πολλών άλλων. Θεολόγος και Ιατρός. Με τις οδηγίες του πάρα πολλοί που νόσησαν, πέρασαν ήρεμα ανεπαίσθητα τον covid . To σημαντικό είναι πως συζητώντας μαζί του από την αρχή της πανδημίας λες και ήταν προφήτης ! Για τα εμβόλια , για τα φάρμακα, για την πρωτοβάθμια, για τις ελλείψεις στα νοσοκομεία μας , για τα παιδιά στα σχολεία ,για τον αγώνα των γιατρών, των νοσηλευτών ….για όλα βγήκε αληθινός ενώ άλλοι επιστήμονες ψαχνόντουσαν για το τι πρέπει να γίνει !
Μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς που στήριξαν και κράτησαν υγιείς όσους νόσησαν εκτός νοσοκομείου , και τους γιατρούς και νοσηλευτές που κράτησαν ζωντανούς όσους νοσηλεύτηκαν και πήγαν σπιτάκι τους !
Ιωάννης Χουρσαλάς
Πρόεδρος στο Καρδιομεταβολικό Σχολείο. 80 Παθολόγοι, Διαβητολόγοι, Καρδιολόγοι και Γενικοί Γιατροί μετεκπαιδεύονται στην Καρδιομεταβολική Ιατρική. Πολύ υψηλού επιπέδου διαλέξεις και σωστές κατά πλειοψηφία απαντήσεις στις πολύ δύσκολες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που θέσαμε, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά το εξαιρετικό επίπεδο εκπαίδευσης και γνώσεων των Ελλήνων γιατρών. https://www.youtube.com/watch?v=_-edzUBE2Mo

 


1